4 billige sportsvogne til en god pris


De fleste mænd drømmer om at sætte sig bag rettes på en lækker sportsvogn med en smuk kvinde på passagersædet. Men det er ikke altid at en sportsvogn er særlig praktisk eller for den sags skyld passer ind i budgettet. Heldigvis er det ikke alle sportsvogne hvis prisskilte springer budgettet. Disse biler som er listet her, kan du derfor forvente at finde til en god pris.

 

Mazda MX-5

Denne skønne topersoners sportsvogn, passer heldigvis til mange budgetter. Mazda MX-5 er ikke helt ukendt på landevejene og med god grund. Mazda MX-5 har igennem de sidste 25 år været både elsket og en sand klassiker. Med en Mazda MX-5 får du i sandhed mange timers glæde på både vejen og vind i håret. Der er mange biler på markedet, så der er et stort udvalg at vælge imellem. Dette betyder også at du får meget bil for dine hårdt tjente pengene. Som i så mange andre tilfælde, er det nødvendigt at være opmærksom på rust.

 

Mercedes-Benz CLK Cabriolet

Når man betragter denne bil, er det ikke svært at forestille sig selv i denne på vej ned ad strandvejen en solrig sommerdag. Det er dog ikke en ny model, men dette gør det bestemt ikke til noget dårligt køb – snarere tværtimod. Særligt den mindre model med manuelt gear og 190 heste kan købes til en god pris. Under alle omstændigheder vil det være at svært at finde en sportsvogn med lige så meget karisma som denne.

 

Mini One Cabriolet

Når man kigger på en Mini Cabriolet, er det næsten svært ikke at blive glad i låget. Du får både en bil som er solid at køre i og uden nogen nævneværdige udfordringer. Den mindste motor kan mønstre 90 hestekræfter og derfor ikke den hurtigste i denne test. Det er heller ikke helt utænkeligt at denne særligt vil tiltrække kvindelige chauffører.

 

Audi A4 Cabriolet

Virker denne sportsvogn bekendt? Audi A4 Cabriolet kan ses mange steder i bybilledet og det er ikke uden grund. Mange af dem man kan finde, gemmer en lille V6’er og 170 heste under kølerhjelmen. Det er dog heller ikke noget problem at finde udgaver med flere heste.

Der er et stort udvalg af denne sportsvogn, hvilket også påvirker prisen. Det er altså muligt at finde en bil til en særdeles fornuftig pris. Dette betyder også at du kan tillade dig at være kræsen og eventuelt forhandle om prisen.