Køb havemøbler online og spar penge

normal sofa placeret i haven

Vi danskere handler i højere grad på internettet, og det er med god grund! Der er nemlig penge at spare på at gøre sin indkøb online, da gennemsigtigheden af priserne er langt bedre. Det gælder stort set alle typer vare, om det så er havemøbler, batterier eller tøj, så kan du finde det billigst online.

Den største barriere vi har online, er dog at vi ikke kan se produktet fysisk, og for mange penge er havemøbler eksempelvis en dyr investering. Det er synd, da mange internetbutikker efterhånden har mange flotte billeder og videoer af deres produkter, og dertil kan du ligge returretten oveni – så der er faktisk ingen risiko ved at handle online.

En anden fordel ved at købe online, er at du kan få virkelig skarpe tilbud på produkter, der er sæsonpræget. Er du på udkig efter havemøbler, kan du eksempelvis få virkelig gode tilbud i løbet af efteråret og vinteren, hvor der sælges ud af gammelt sortiment.

Vi har faktisk kigget på Havemoebelshoppen.dk, som er en af de webbutikker, der klarer sig godt i Danmark. På deres side finder du billige havemøbler året rundt, men særligt her i efteråret, hvor de er ved at lukke den fysiske butik ned. Det betyder derfor, at produkterne der er på lager, skal sælges ud online. Vi har herunder samlet nogle af de skarpeste tilbud på møbler til haven, som de kører med lige for tiden.

Lounge møbler til udendørs brug

Nogle havemøbler kan være overflødige, og mere en bonus end en nødvendighed at have i sin have.
Men hvis det kan købes til en skarp pris, kan du næsten ikke sig nej. På Havemøbelshoppen finder du pt. et luksuriøst loungesæt til udendørs brug i haven.

Komplet Canada Loungesæt inkl. Havebord med plads til 3-4 personer.
Førpris: 6.999 kr.
Nypris: 3.999 kr.
Materiale: Nonwood polyrattan

canada loungesæt i polyrattan

Fordi du køber i lavsæsonen, kan du spare næsten 50 % – det virker jo helt absurd, men den er skam god nok.

Solseng til et særdeles godt tilbud

Er du allerede forelsket i loungesættet, så hvorfor ikke købe en komplimenterende solvogn i non polyrattan flet? Lige nu kan du købe en flot Siesta solseng i sort til næsten halv pris. Du kan endda indstille ryglænet, så det passer til lige netop dit behov. Om du vil sidde op eller ligge ned, er fuldstændig op til dig. Derfor er solvognen velegnet til både solbadning, men også det perfekte sted at læse en god bog med en kold drink i den anden hånd.

Siesta solseng i sort.
Førpris: 5.499 kr.
Nypris: 2.999 kr.
Materiale: Nonwood polyrattan.

solseng i polyrattan nonwood

Vil du gerne se flere gode tilbud på havemøbler, så kan vi anbefale at tage et kig på Havemøbelshoppens hjemmeside, hvor du kan købe både enkelte møbler, men også hele havemøbelsæt.